top of page
kemisk-peeling-Eterna-Estetik-helsingborg

Spot Out Kemisk Peeling


Vi kan nu stolt presentera den nya Spot Out-behandlingen vi erbjuder hos oss på Eterna!


Spot Out behandlar alla typer av pigmentfläckar så som melasma, pigmentfläckar som uppstått av ålder, graviditet och fläckar som uppstått från solning och minskar dessutom synliga ålderstecken.

Behandlingen innehåller bland annat ämnet α-Arubin som är en naturlig substans dom finns i Mjölon och hjälper till vid avpigmenteringen och hjälper till vid sönderfallet av melanin.

Vidare hittar vi även Niacinamide som agerar som en antioxidant i/på huden. Ämnet förstärker hudens naturliga barriär samt agerar anti-inflammatoriskt samtidigt som den har en återfuktande och avpigmenterande effekt på huden och förbättrar hudens textur.

Citric Acid som också finns i behandlingen exfolierar hudens celler och förbättrar de synliga fina linjerna och rynkorna samt hjälper till att stänga stora porer i huden.

Vitamin C i form av Ascorbic Acid samt Vitamin A i form av Retinol är två andra ämnen som finns i behandlingen och gör så att produktionen av kollagen ökar i huden samt hjälper till vid skapandet av nya, friska celler och hjälper hudens celler bli mer resistenta, stabila och immuna mot yttre påverkan.


Detta är bara några av komponenterna i denna fantastiska behandling.

Behandlingen görs en gång om året och du får hemvårdsprodukter med dig hem så att du kan ta hand om din hy på bästa sätt tiden efter behandlingen.


Efter utförd behandling bör du vara väldigt noggrann med att inte utsätta dig för sol eller sola solarium.

Om du kommer att vistas i sol behöver du använda solskyddsfaktor 50+.
Det behandlade området kommer att kännas väldigt torrt och den peelade huden kommer att börja flagna efter några dagar.

 

bottom of page