top of page
WhatsApp Image 2024-02-25 at 15.19_edited.jpg

 
Eterna är specialiserad klinik inom hudvård i Helsingborg

 

Välkommen till Eterna Estetik – din främsta destination för skönhet och välbefinnande i Helsingborg. Vi är stolta över att vara en ledande estetisk klinik som erbjuder skräddarsydda och professionella behandlingar för att förbättra din naturliga skönhet och självförtroende.

Eterna Estetik grundades med en passion för att skapa en trygg och välkomnande miljö där våra kunder kan uppleva det bästa inom estetisk medicin. Vår dedikerade personal består av erfarna och kvalificerade experter inom olika estetiska discipliner. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa tjänster och resultat som överträffar dina förväntningar.

Vi förstår att varje individ är unik, och därför skräddarsyr vi våra behandlingar för att möta dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du är intresserad av ansiktsförbättringar, kroppsformning eller hudvård, så är vårt team här för att vägleda dig genom din estetiska resa.

På Eterna Estetik värderar vi integritet, säkerhet och kundnöjdhet högt. Vi använder enbart vetenskapligt beprövade metoder och de senaste teknikerna inom estetisk medicin för att säkerställa säkra och effektiva resultat. Vi strävar efter att skapa en avslappnad och positiv atmosfär där du kan känna dig bekväm och trygg under hela din behandlingsprocess.

Våra Team

Läkare_Eterna-Estetik-helsingborg

Reem

Leg.läkare, verksamhetschef

 

Reem är legitimerad läkare med många års erfarenhet inom estetiska behandlingar. Hon är verksamhetschef. Hon jobbar vissa dagar i kliniken då jobbar hon dessutom på en vårdcentral.

Eterna_Estetik_Helsingborg_hudteraput

Diana

Undersköterska & Hudterapeut

 

Diana är laserbehandlare samt hudterapeut med många års erfarenhet inom estetik.

Hudterpeut_Makeup_Skönhet_Eterna-Estetik-helsingborg

Nancy

Hudterapeut


Nancy är utbildad som hudterapeut och makeup artist med flera års erfarenhet. Hon brinner för skönhet och hälsa. Älskar att träffa nya människor och få kunderna att känna sig trygga och nöjda.

bottom of page