top of page
hudvard-Eterna-Estetik-helsingborg

Hudvård

Locherber


Intensitive Moisturizing Cream från Locherber är både en dag- och nattkräm som återfuktar huden på djupet tack vare dess naturliga substanser och andra exklusiva ingredienser. Med denna kräm kommer du att känna att huden kommer att se piggare och mer återfuktad ut redan efter första användningen och fina linjer och rynkor samt porer blir mindre.


Krämen hjälper även huden att bekämpa påverkan från yttre faktorer, så som UV-strålar.

Eye Recovery Cream


Eye Recovery Cream från Locherber är full med aktiva ämnen från växtriket som fungerar utmärkt för den känsliga och tunna huden runt ögonen. Krämen innehåller fina oljor från växtriket och är även berikad med vitaminer som återfuktar och vårdar huden samtidigt som den hjälper förebygga linjer och rynkor kring ögonen.
 

Essential Eye Gel 

 

Essential Eye Gel från Locherber är en gel som gör susen för den tunna huden runt ögonen som har väldigt lätt för att drabbas av rynkor, linjer och trötthetstecken som påsar eller mörka ringar. Gelen har en kylande effekt som stimulerar blodcirkulationen under ögonen vilket leder till mindre mörka ringar och mindre synliga påsar. Gelen är intensivt återfuktande och innehåller bland annat tranbär som gör kapillärerna under ögonen mindre sköra för en friskare hy och för ett piggare utseende. För bäst effekt förvaras gelen i kylskåpet mellan användningarna.

B.T.Y Intensive Repulping Serum


Denna nya patenterade formula är designad för att neutralisera mikro-spänningar som ligger bakom rynkor och uttryckslinjer och stimulera samt förstärka elasticiteten i huden.


Produkten börjar verka redan efter första appliceringen och du kommer snart att se ett märkbart resultat på dina linjer.


Serumet används två-tre gånger i veckan och appliceras på dina fina linjer och rynkor.

bottom of page