top of page
harvard-Eterna-Estetik-helsingborg

Hårvård

harvard-Eterna-Estetik-helsingborg

Milgiorin Tricox är multinäringsrika tillskott i tablettform som stimulerar hårets tillväxt och förstärker samt återhämtar det produktiva systemet från yttre stress och påverkan. Tabletterna innehåller näringsämnen så som vitaminer, mineraler, svavelhaltiga aminosyror, oligomineraler samt växtextrakt som är nödvändiga för både hårets och naglarnas tillväxt.


Håret har en livscykel på 2-6 år och genomgår ca 25 cykler under en människas livstid. I slutskedet på varje cykel trillar hårstrået av och ersätts med ett nytt. Hårets livscykel delas in i tre faser: anagena-, katagena- och vilofasen.


Håret är uppbyggt av mineraler, fetter, proteiner och vatten. Alla dessa substanser finns i maten och dryckerna vi förtär och är avgörande för vår hälsa och utseende. Vid brist på dessa näringsämnen försvagas håret och kvalitén blir sämre och skörare och håret tappar sin lyster och mjukhet. Hårstråna blir även tunnare och i vissa mer extrema fall, kan näringsbristen även orsaka håravfall.


För att håret ska återfå sin styrka och volym innehåller Migliorins Tricoxtabletter en väl beprövad mängd viktiga aminosyror som ska hjälpa håret växa ut igen, förstärka keratinet och collagenen i hår och naglar så att de blir starkare, öka syretransporten från blodet till hårsäckarna så att håret håller sig friskt och verkar antiinflammatoriskt (viktigt då det visat sig att vissa inflammationer leder till håravfall). Vidare innehåller tabletterna även järn som är en viktig källa för spänst samt koppar som ger håret styrka och gynnar pigmenteringen i varje hårsäck och förebygger förekomsten av grå hårstrån.

Tabletterna hjälper dig få ett friskare och tjockare hår, hjälper till att normalisera tillverkningen av sebum och mjäll i hårbotten, hjälper till att reducera halten av enzymet 5 alpha som är den största bidragande faktorn till håravfall samt hjälper till att förlänga den anagena fasen (tillväxtfasen) i hårstråets livscykel.

Behandlingen består av tre olika tabletter som man tar dagligen och de kan användas både i förebyggande syfte och för stärka håret och få det att växa tillbaka.

bottom of page