top of page
skinbooster-mesoterapi-Eterna-Estetik-helsingborg

Skinbooster-Mesoterapi


En behandling med Skinbooster förbättrar hudens elasticitet och struktur, och ger den en vacker lyster. Skinbooster bygger gradvis upp huden och återfuktar på djupet. Vi injicerar skinboostern i huden med hjälp många små stick med liten nål. Behandlingen kan göras i ansiktet, halsen, dekolletaget och handryggarna.


Ålder, stress, hormonell obalans (efter förlossning/klimakteriet) liksom sol, rökning och ohälsosam livsstil är faktorer som påverkar åldrandet av huden. Med tiden blir rynkor synliga och huden får ojämna förändringar och känns trött och glåmig. Alla dessa förändringar skapar mörka partier i ansiktet och huden förlorar sin lyster och blir torr, tunn och känslig. En av de huvudsakliga orsakerna till detta är att hyaluronsyran minskar.


Hyaluronsyra är en viktig hudkomponent. Den är som en svamp som suger åt sig vatten och håller huden återfuktad och hälsosam. Tack vare skinbooster som innehåller hyaluronsyra och glycerol är det möjligt att återupprätta balansen i huden genom att återfukta och ge näring på djupet. Det är en effektiv hudföryngring som återskapar mjukhet och fyllighet i huden.


Ofta gör man en serie behandlingar med Skinbooster. Effekten blir en slätare hud med fukt, glans och lyster, och små fina rynkor och linjer försvinner. Effekten är diskret och kommer steg för steg, eftersom vi ofta gör denna behandling i plural.


Efter behandlingen är det vanligt med rodnad, svullnad och fåtal blåmärken som håller några dagar efter behandlingen. Kunden bör undvika sol, solarium och bastu åtminstone en vecka efter genomförd behandling. Kunden kan använda smink dagen efter behandlingen.

Skinbooster

 

  • Återfuktar dermis, som är det mellersta hudlagret.

  • Förbättrar hudtonen.

  • Optimal omkonstruering av huden

  • Fördröjer uppkomsten av synliga ålderstecken.

Prostrolane Innner-BSE

skinbooster-mesoterapi-Eterna-Estetik-helsingborg

Prostrolane Inner-BSE är en ny formula som innehåller peptider som reducerar påsar under ögonen.

Den innehåller 4 olika biometriska peptider samt hyaluronsyra. Produkten reducerar påsar och svullnad ringar under och ger effekt under lång tid efter injicering.


Nonapeptide-32 mjukgör och ”suddar” ut ojämnheter på huden.


Pentapeptide-43 reducerar samlingar av fettrester.


Tripeptide-41 stärker huden och dess barriär och Octapeptide-11 aktiverar cellförnyelse och bidrar till att man får ett bra resultat snabbt efter behandling.

Det huvudsakliga syftet med att använda denna produkt är att reducera påsar under ögonen men även att ta bort fett som samlats under ögonen och stärka huden samt bidra till collagenbildning samtidigt vilket gör att man inte behöver oroa sig för att fettreduceringen kommer att leda till hängande lös hud.

Vi rekommenderar att man gör två behandlingar med två veckors mellanrum för bästa resultat, även om man ser märkbar skillnad redan efter första behandlingen.

skinbooster-mesoterapi-Eterna-Estetik-helsingborg

 

Mesoterapi – Purifying cocktail


Vår djuprensande cocktail är en väldigt effektiv vätska som reducerar ojämnheter på flottig och acnebenägen hy.


Tack vare den näringsberikade formulan  på cocktailen får oljeproduktionen i huden en bättre balans.
För ett ännu bättre resultat kan produkten användas tillsammans med dermapenbehandling (microneedling).


Behandlingen bör göras 3 gånger med 2 veckors mellanrum och passar för kunder med acneproblem, flottig hy och stora porer.

bottom of page